Autoturism furat din Timisoara, dezmembrat si dat la fier vechi la Buzias

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.01.2014 15:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii au identificat doi tineri suspectati de furtul unui autoturism si al unei platforme de transport autovehicule, de pe raza municipiului Timisoara.

In fapt, in noaptea de 17 spre 18 ianuarie, A. Alin, de 23 de ani, si T. Matei, de 18 ani, ambii din localitatea Liebling, ar fi sustras, prin spargerea geamului portierei, un autoturism care se afla parcat pe strada Recoltei din Timisoara, pe care l-au transportat cu o platforma de transport autovehicule, sustrasa in aceeasi noapte de pe strada Atomului din municipiu.
In urma investigatiilor, politistii au reusit identificarea autovehiculului, dezmembrat, la un centru de colectare a fierului vechi din orasul Buzias, precum si a platformei, care fusese abandonata de suspecti pe un camp din apropierea localitatii Otvesti.
Extinzand cercetarile, politistii au stabilit ca cei doi tineri sunt suspectati si de comiterea unei tentative la infractiunea de furt, incercand in aceeasi noapte sa sustraga un alt autoturism, pe care ulterior l-au abandonat la cativa metri de locul unde se afla parcat.
In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si tentativei la infractiunea de furt, procedandu-se la retinerea pentru 24 de ore a suspectilor.
Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a suspectilor si recuperarii prejudiciului cauzat, in valoare de 7300 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.