Autoturism plin cu adolescenti, oprit de un copac

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.03.2014 13:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In data de 8.03.2014, in jurul orei 17.45, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizata prin apelul unic de urgenţa 112 cu privire la faptul ca pe DN 68, la ieşirea din localitatea Obreja spre Oţelu Roşu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti, mai multe persoane fiind incarcerate in autoturism.

Cu ocazia deplasarii la faţa locului s-a stabilit faptul ca in timp ce T. BOGDAN, de 18 ani, din Caransebeş, conducea un autoturism pe D.N. 68, din direcţia Oţelu Roşu catre Caransebeş, pe raza comunei Obreja, din cauza neatenţiei in conducere a pierdut controlul autoturismului, a parasit partea carosabila şi s-a izbit cu partea dreapta faţa a autoturismului de un copac, aflat pe partea dreapta a direcţiei sale de mers.

In urma accidentului a rezultat decesul pasagerei aflata pe locul din dreapta faţa F. A., de 15 ani, din Caransebeş, precum şi vatamarea corporala grava a conducatorului auto T. BOGDAN şi a pasagerilor din autoturism C. B.-I., de 16 ani şi T. Dennis - Iulian, de 18 ani, ambii din Caransebeş, care au ramas internaţi la Spitalul Municipal de Urgenţa Caransebeş.
De asemenea in urma accidentului a rerzultat şi ranirea uşoara a celorlalţi pasageri aflaţi in autoturism C. P.-D., de 15 ani, L. C. N., de 15 ani, şi C. A. V., de 16 ani, toţi din Caransebeş, şi aceştia ramanand internaţi in spital sub supraveghere medicala.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.