Aveti nevoie de Goethe-Zertifikat?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.05.2012 10:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Aveţi nevoie de un certificat de limbă germană recunoscut internaţional? Centrul Cultural German din Timişoara în parteneriat cu Goethe-Institut Bucureşti organizează în perioada 2 - 6 iulie 2012 o nouă sesiune de examene Goethe-Institut la sediul Centrului.Cei interesaţi se pot înscrie pentru unul dintre următoarele examene: Start Deutsch 1 (nivel A1), Start Deutsch 2 (nivel A2), Goethe - Zertifikat B1 (nivel B1), Goethe-Zertifikat B2 (nivel B2) sau Goethe-Zertifikat C1 (nivel C1). 

Înscrierile se fac personal în perioada 21 mai – 7 iunie 2012 la sediul Centrului Cultural German conform următorului program: luni - joi, între orele 12.00 – 18.00.
Odată cu înscrierea la unul dintre examenele de nivel B1, B2 sau C1, candidaţii beneficiază şi de o simulare de examen, care este inclusă în preţul examenului. Pentru cei care doresc o pregătire mai temeinică Centrul oferă şi cursuri speciale de pregătire pentru examene.
Datele şi orele exacte de desfăşurare ale fiecărui examen se stabilesc împreună cu Goethe-Institut Bucureşti şi se vor comunica celor înscrişi după încheierea perioadei de înscriere.
Pentru informaţii suplimentare se poate contacta Isabela Ghera – Coordonator cursuri, Tel: +40 256 40 70 58, info@ccgtm.ro sau să accesaţi www.ccgtm.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.