AVOCATUL care a batut un POLITIST si un PRIMAR, prins cu o MITA de 2000 de euro!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.09.2017 17:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus punerea in mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 26 septembrie 2017, a inculpatului PANDURU COSMIN, avocat in cadrul Baroului Timiş, in sarcina caruia s-a reţinut savarşirea infracţiunii de trafic de influenţa.

In ordonanţa procurorilor se arata ca, in cauza, exista date şi probe care contureaza ca, in cursul anului 2017, in contextul desfaşurarii unui proces civil de partaj, inculpatul Panduru Cosmin, in calitate de avocat in cadrul Baroului Timiş, a pretins de la una dintre parţile implicate in cauza suma de 2.000 euro.
Banii respectivi au fost pretinşi pentru ca inculpatul sa intervina pe langa un executor judecatoresc şi sa-l determine sa permita persoanei respective sa vanda un imobil, astfel incat acel imobil sa nu mai poata fi supus procedurii de executare silita.
Ulterior, in acelaşi context, in perioada august – prezent, inculpatul şi-a marit pretenţiile la 4.000 de euro, bani ce urmau sa-i fie remişi in doua tranşe.
Inculpatului Panduru Cosmin i s-au adus la cunoştinţa calitatea procesuala şi acuzaţiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala.
La data de 27 septembrie 2017, inculpatul Panduru Cosmin urmeaza sa fie prezentat Curţii de Apel Timişoara, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.