Ba, se scula Miscarea Populara la Timisoara?...

Scris de Titus Balan | Publicat in 17.06.2013 18:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Mişcarea Populară din Timiş a făcut toate demersurile legale la Primărie pentru ca în curând să vedem în zonele cele mai circulate din Timişoara un cort de campanie cu câţiva activişti ce adună semnăturile necesare (şi vor sensibiliza populaţia) pentru înfiinţarea noului partid.
Pe de  altă parte, chiar şi cei 236 de simpatizanţi actuali, ce au fost cooptaţi în majoritate prin intermediul reţelelor de socializare de pe internet, vor fi verificaţi exigent, mai ales privind activitatea de până acum la alte partide.
Din start, popularii se doresc a fi de orientare de dreapta. Alte amănunte nu se ştiu încă prea bine.
Nici măcar conducătorul desemnat al mişcării populare timişene, Cristian Muntean, nu este foarte sigur dacă se va înscrie de la început în partid sau va continua activitatea doar la fundaţie.
Numărul minim de semnături necesare nu sunt un impediment major pentru tinerii populari, singura problemă fiind legată de distribuirea în teritoriu a organizaţiilor.
Deocamdată, organizaţii mai serioase au prins cheag în judeţele Iaşi şi Timiş.
Dacă totul va merge bine, se va încerca trecerea încă a unui hop: o listă de candidaţi proprii la alegerile europarlamentare.
Majoritatea membrilor actuali nu au făcut politică activă la alte formaţiuni, cu excepţia lui Marius Moraru, venit de la organizaţia de tineret a Partidului Democrat-Liberal.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.