Bacalaureatul lui Cristian Mungiu, proiectie de gala la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.05.2016 15:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Filmul lui Cristian Mungiu, „Bacalaureat”, va avea o proiectie de gala in Timisoara, la o zi de la lansarea in cinematografele din toata tara si la doua zile de la premiera internationala de la Cannes.
Regizorul Cristian Mungiu se va adresa publicului prezent in sala Filarmonicii Banatul Timisoara, printr-o interventie direct de la Cannes.
Invitati speciali sunt Adrian Titieni, Malina Manovici (Teatrul National Timisoara) si Eniko Benczo (Teatrul German de Stat Timisoara).

Co-productie Romania-Franta-Belgia, „Bacalaureat”, spune povestea unui doctor dintr-un mic oras de provincie care trebuie sa decida care este cea mai buna cale de urmat in viata pentru fata sa.
In cinematografe, filmul intra din 20 mai 2016.
Adrian Titieni si Maria Dragus joaca rolurile principale.

BACALAUREAT, 2016, 128’, scenariul şi regia: Cristian Mungiu; imaginea: Tudor Vladimir Panduru; scenografia: Simona Padureţu; montaj imagine şi sunet: Mircea Olteanu; director de film: Adrian Moroca; producator executiv: Tudor Reu. cu: Adrian Titieni, Maria Draguş, Lia Bugnar, Malina Manovici, Vlad Ivanov, Rareş Andrici.
O producţie Mobra Films cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi Eurimages, cu participarea Canal+, France Télévisions, Ciné+, Wild Bunch, Co-producatori: Why Not Productions, Les Films du Fleuve, France 3 Cinéma.

Cristian Mungiu este la a treia participare in competitia oficiala de la Cannes, fiind premiat in trecut pentru „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” si „Dupa Dealuri”.
„Bacalaureat” va rula intr-o proiectie speciala, sambata, 21 mai 2016, in sala Filarmonicii Banantul Timisoara, incepand cu ora 20.
Accesul la proiecţia organizata sambata, 21 mai 2016, este gratuit, pe baza de taloane achiziţionate de la casieria Filarmonicii, incepand de marti, 17.05.2016, conform orarului (Luni-Miercuri-Vineri: 10.00-14.00; Marti-Joi: 14.00-19.00) sau inainte de eveniment cu doua ore.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.