Balul Bobocilor UVT: Fire and Ice cu Ami si Spike

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.10.2012 08:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara vă invită astăzi, începând cu ora 22, la Balul Bobocilor din Universitatea de Vest, care va avea loc în Heaven Studio, avându-i ca invitaţi pe Ami şi Spike, iar tema Balului este Fire and Ice.

La Balul Bobocilor din acest an s-au înscris 60 de boboci, din care au fost aleşi 20, respectiv 10 perechi de boboci, care vor încerca să impresioneze juriul şi publicul în lupta lor pentru locul 1, 2 şi 3, dar şi pentru premiul OSUT.

Pe boboci îi aşteaptă 5 probe care constau în prezentarea bobocilor, proba de dans pentru care au fost pregătiţi de Salsa With Attitude şi Just Dance Timişoara, prezentarea rochiilor de seară create de Jenny Luck, defilarea în rochii de seară şi proba OSUT, o probă surpriză.
De asemenea vor fi multe probe pentru public, cu multe premii, printre care o probă oferită de World Class şi o tombolă oferită de Vodafone.
Până astăzi s-au vândut aproximativ 600 de bilete.
Biletele pot fi achiziţionate din sediul OSUT, camera 247 din clădirea centrală a Universităţii de Vest, la preţul de 15 lei sau seara, la eveniment cu 20 lei.
Sponsori şi parteneri: Vodafone, US Travel, World Class, Heaven Studio, MRAgency, JS Events, Megazone, Studio Tips, Restaurant Chic, Atelierul de Flori, Just Dance Timişoara, Salsa With Attitude, Bella Italia, Creps Select, Reghina Blue, Jenny Luck.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.