Banatenii talhariti de U.S. La Politie!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.06.2013 11:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii au efectuat opt percheziţii pe raza judeţelor Timiş (3) şi Caraş-Severin (5), în vederea identificării mai multor persoane suspectate că au avut legături cu gruparea infracţională destructurată în cursul săptămânii trecute. 10 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Timişoara, pentru audieri.                          
Poliţiştii au extins cercetările şi faţă de alte persoane, care sunt suspectate că au aderat la această grupare, în continuarea activităţilor desfăşurate în dosarul penal privind pe Udrea Sorin (de fapt U.S., pentru că Poliţia nu are voie să-i dezvăluie numele complet!...) şi alte 7 persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire, aderare si respectiv sprijinire a unui grup infracţional organizat  în vederea săvârşirii de infracţiuni, tentativă la omor calificat, complicitate la tâlhărie, şantaj, complicitate la contrabandă, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii şi ultraj contra bunelor moravuri.
Astfel, în dimineaţa zilei de 12 iunie, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Timişoara, Serviciului de Combaterea Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi Serviciilor de Investigaţii criminale –I.P.J. Timiş şi I.P.J. Caraş-Severin, sub coordonarea D.I.I.C.O.T - Serviciul Teritorial Timişoara au efectuat opt percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş şi Caraş-Severin, fiind puse în aplicare 10 mandate de aducere.
Cele 10 persoane care au  fost identificate şi conduse la audieri, sunt suspectate de săvârşirea infracţiunilor de aderare şi respectiv sprijinire a unui grup infracţional organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni, complicitate la tâlhărie, complicitate la contrabandă şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii.
***
Din informaţiile pe care poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale le deţin, ar exista mai multe persoane care ar fi fost tâlhărite de către membrii grupării infracţionale destructurate în cursul săptămânii trecute, al cărei lider este U.S.
Astfel, se solicită tuturor acestor persoane să se prezinte la sediul I.P.J. Timiş sau D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Timişoara, pentru a oferi informaţii cu privire la împrejurările în care au suferit vătămări.
Orice altă persoană care a avut de suferit în urma activităţilor infracţionale efectuate de această grupare, este aşteptată la sediul aceloraşi instituţii pentru a depune plângere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.