Bani europeni pentru producatorii de film independenti

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.10.2012 16:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - MEDIA Desk România din cadrul Centrului de Cercetare şi Consultanţă în Domeniul Culturii, instituţie subordonată Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional,vă invită la seminarul “Oportunităţi europene de finanţare pentru producătorii independenţi.Proiecte de succes în România” în ziua de 18 octombrie 2012, la ora 12, la Casa artelor - sediul Direcţiei pentru Cultură şi Patrimoniu Cultural Naţional a Judeţului Timiş (Str. Episcop Augustin Pacha, nr. 8, Timişoara).
Evenimentul se adresează în primul rând producătorilor independenţi şi profesioniştilor din domeniul industriei cinematografice interesaţi de posibilităţile de finanţare oferite de Programul MEDIA (2007-2013) al Uniunii Europene.
La seminar vor interveni Florin Iepan, regizor, şi Călin MEDA (producător Sub-Cult-Ura), care vor împărtăşi experienţa colaborării cu MEDIA şi proiectele lor susţinute de Programul MEDIA.
De asemenea, Valentina Miu, coordonator MEDIA Desk România, va prezenta o imagine de ansamblu a oportunităţilor de finanţare oferite de Programul MEDIA profesioniştilor din domeniul audiovizualului şi a rezultatelor româneşti de succes.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.