Banii vorbesc... HOLOGRAF revine cu un nou CONCERT la TIMISOARA. Vezi cat costa BILETUL!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.10.2017 07:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Holograf revine cu un nou concert la Timişoara, oraş in care trupa lui Dan Bittman e intampinata mereu cu entuziasm şi frenetica admiraţie de public.

In 2 noiembrie 2017, de la ora 20:00, Holograf va concerta in sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

”Va fi un concert de zile mari, artiştii au inclus in program toate hit-urile trupei şi multe noutaţi muzicale”, promit realizatorii show-ului.

Infiinţata in 1978, formaţia Holograf a debutat discografic in acelaşi an, pe un album colectiv inregistrat de Electrecord, LP-ul ”Formaţii de muzica pop”, cu piesa ”Lungul drum al zilei catre noapte”. Primul disc al trupei a fost lansat in 1983, tot de Electrecord, cu titlul Holograf 1.

In 2012, Holograf a lansat Love Affair (CD, MediaPro Music), iar in 2015 Life Line (CD/LP, MediaPro Music & Universal Music Romania), acesta fiind cel de-al 18-lea album al formaţiei.

Printre piesele incluse in programul concertului de la Timişoara se afla hit-uri precum Ţi-am dat un inel, Sa nu-mi iei niciodata dragostea, Banii vorbesc, Cat de departe sau Deschide-mi inima, ”o pledoarie pentru regasirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un indemn pentru fuga de monotonie, pentru nevoia de a cauta mereu fericirea, iar daca un cantec ne face sa visam, batalia e deja caştigata”, dupa cum declara Iulian Vrabete, compozitorul piesei.

Pentru concertul de la Timişoara, biletele costa, in funcţie de loc, 120 sau 150 de lei şi sunt disponibile la Agenţiile Capitol şi Opera şi online pe www.startickets.ro .

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.