Barbat din judetul Timis prins cu 468 kg de peste...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.03.2014 13:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Berzasca  au depistat, in zona  de frontiera, un cetatean  roman care transporta 468 kg de peste diferite fara a detine documente legale de provenienta si transport.

Pe DN 57, pe 2 martie, la iesire din localitatea Liubcova, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Berzasca au oprit pentru control un autoturism marca Volkswagen, condus de Viorel D., in varsta de 48 ani, cu domiciliul pe raza judetului Timis.
La controlul efectuat asupra autoturismului, s-a descoperit cantitatea de 468  kg de peste diferite specii (salau, crap, caras, crap-fitofag) pentru care soferul nu a putut prezenta documente legale de provenienta si transport.
Cetateanului roman i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de detinerea, transportul sau comercializarea fara documente legale a pestelui, icrelor ori produselor din peste obtinute din pescuit, iar intreaga cantitate de peste, in valoare aproximativa de 4700 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, urmand a fi predata unei societati de profil.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.