Basme automobilistice cu avarii la Deta

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.02.2013 18:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Deta - Poliţiştii au luat măsurile legale împotriva persoanei care a avariat cinci autoturisme, după care a părăsit locul faptei.
La data de 26 februarie a.c, în jurul orei 23.30, poliţiştii oraşului Deta au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în parcarea situată pe strada Târgu Mare din oraş, a avut loc un accident rutier soldat cu avarierea mai multor autoturisme.
Deplasându-se la faţa locului poliţiştii au constatat că accidentul s-a produs în afara părţii carosabile, într-o curbă uşoară la dreapta, pe direcţia de mers Deta spre Voiteg.
A fost identificat atât autoturismul care a provocat accidentul, cât şi cele cinci autovehicule care erau parcate regulamentar şi prezentau diferite avarii, însă la faţa locului nu se afla niciun conducător auto.
În cursul zilei de azi, la sediul poliţiei s-a prezentat F. Norbert, de 23 de ani, care a declarat faptul că a condus autoturismul în seara respectivă şi a provocat accidentul.
Totodată a precizat că pentru a se deplasa în municipiul Timişoara, tânărul a împrumutat autoturismul de la R. Călin, iar la ieşirea din Deta a încercat să evite un animal apărut pe carosabil, moment în care a pierdut controlul volanului ieşind în afara carosabilului.
Având în vedere că accidentul a fost soldat doar cu pagube materiale şi şoferul s-a prezentat în termenul legal de 24 de ore pentru declararea accidentului, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a acestuia pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum cu amendă de 450 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.