BATRAN de 80 ANI, ACCIDENTAT MORTAL de un AUTOTURISM. SOFERUL a fugit si este CAUTAT de POLITIE!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.05.2017 10:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pe D.N. 6,  pe raza localitaţii Topleţ, un barbat care a traversat strada neregulamentar a fost accidentat mortal de un autoturism.

In dimineaţa zilei de 6 mai, in jurul orei 04.00, un barbat in varsta de 80 de ani, din Orşova, a traversat neregulamentar strada pe raza localitaţii Topleţ şi a fost accidentat mortal de un autoturism.
Dupa accident, conducatorul autoturismului a parasit locul faptei.

Poliţiştii Serviciului Rutier şi cei din Baile Herculane au continuat cercetarile in vederea identificarii autorului şi a stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc fapta.

Oricine poate oferi informatii care sa conduca identificarea conducatorului auto este rugat sa sune la numarul unic de urgenta - 112  sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

Parasirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu inchisoare de la 2 la 7 ani.
Conform Codulului penal, parasirea locului accidentului, fara incuviintarea politiei sau a procurorului care efectueaza cercetarea locului faptei, de catre conducatorul vehiculului sau de catre instructorul auto, aflat in procesul de instruire, ori de catre examinatorul autoritatii competente, aflat in timpul desfasurarii probelor practice ale examenului pentru obtinerea permisului de conducere, implicat intr-un accident de circulatie, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.