BEERocracy, singura revista de cultura berii din Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.10.2011 08:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - BEERocracy, prima revistă de cultura berii din România, se va distribui şi în Timişoara, pentru început, în aproximativ 25 de locaţii HoReCa. 

Pentru a celebra momentul, BEERocracy îşi invită cititorii din vestul ţării la Scârţ Loc Lejer, in Piata Balcescu, vineri, 21 octombrie 2011, începând cu ora 21, unde îi aşteaptă un concert Acoustica (Daniel Silvian Petre & Emil Kindlein).
Amfitrionul sesiunii de degustare va fi somelierul de bere Joachim Reuling, maestru berar, degustător profesionist şi arbitru la cele mai importante competiţii internaţionale de bere. (Acesta va avea şi un articol de specialitate, lunar în revista BEERocracy.)
Sunteti invitati aşadar să vă familiarizaţi cu sortimente de bere mai puţin cunoscute, precum : berea învechită, berea arămie, berea brună nefiltrată sau berea cu fermentare la suprafaţă.
Din motive de spaţiu şi timp, participarea la degustare necesită confirmare de prezenţă.
Ca atare, pentru a participa la degustare sunteti aşteptati să contactaţi în prealabil, la numărul de telefon 0722.86.85.42/021.310.53.52/cristina@blumenthal.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.