Bere, carnati, muzica bavareza, femei si concursuri la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.09.2015 11:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pentru al doilea an consecutiv Oktoberfest va fi prezent la Timişoara, in perioada 24 septembrie – 4 octombrie, in cortul Oktoberfest montat in parcarea Iulius Mall.

Butoaiele cu bere proaspata de la Timişoreana vor fi incarcate alegoric in caruţe, iar mandri lipiţani vor opinti din greu intr-o parada de excepţie, joi, 24 septembrie, de la 15.30 pe traseul Str. Maraşeşti – Str. Gheorghe Dima -Piata Marasti - Calea Alexandru Ioan Cuza – Piata Consiliul Europei -  Parcarea Iulius Mall.
Antemergator fara girofar, dar cu trombon, va fi fanfara Timişoara Big Band.

Cortul Oktoberfest este cel mai mare cort de evenimente din Romania.
Adus de la mama lui de acasa, cortul este decorat in culorile steagului landului Bavaria, alb si albastru.
Vor pune umarul, charisma, vocea, chitara şi laptopul, formaţiile emblematice distracţiei bavareze: Fanfara Jagermeister, Melody 4 U, Rocky 5, Klaudia und die Burzenland Party Band, palitul de bere DJ Edelweiss şi mulţi alţii.
Unchiul Hans, mascota de 2,5 metri inaltime, va defila peste tot prin Iulius Mall si, evident, va fi prezent, seara de seara, in cortul Oktoberfest, pentru fotografii de neuitat.
Vor fi concursuri de concursuri pregatite de Timişoreana cu sute de premii, concurs Pringles Karaoke şi multe alte surprise.

Miss Oktoberfest va deveni ambasadoarea acestui concept de buna dispozitie şi va primi de la Timisoreana o camera de filmat pentru a da sfoara in tara si pentru a arata prietenilor aventurile si obiceiurile bavareze puse la cale de unchiul Hans, dar şi un bax de doze de bere de la Timişoreana.
Va fi şi un premiu Miss Heidi, caştigatoarei pregatindu-i-se lada cu zestre pentru şederea din munţi de langa alesul inimii: geaca, cort, termos, paturi şi ce s-o mai strange pana  la finala concursului de MISS.

Cea mai nastruşnica fata din concurs, singura care l-a infrant pe unchiul Hans la proba de halbere viteza şi cu siguranţa preferata publicului, Miss Popularitate, pentru ca ştie sa se distreze bavareşte, pleaca acasa cu cata bere poate sa care gaşca ei de prieteni care au venit sa o susţina la Oktoberfest Timişoara.
Şi anul acesta pe Bega va domni un rege.  
Regele Oktoberfest va fi rasplatit cu un dozator de bere de la Timişoreana care va fi montat la el acasa.
Şi unde timp de o luna va avea mereu bere proaspata şi rece.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.