Bucurestean ilegalist la Cenad

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.01.2012 14:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cenad - Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un tânăr care a încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, folosindu-se de o carte de identitate falsă.
În data de 12.01.2012, în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Cristian F., în vârstă de 22 de ani, din municipiul Bucureşti. Acesta s-a legitimat cu o carte de identitate românească.
Fiindcă au fost suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, motiv pentru care au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document valabil, fiind fals.
Bărbatul a declarat că dorea să ajungă în Norvegia şi a cumpărat cartea de identitate falsă cu suma de 600 de lei de la o persoană necunoscută din Bucureşti.
În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.