Bugetele unor institutii si servicii publice la Consiliul Judetean Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.01.2015 17:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 28 ianuarie 2015, ora 10.00, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordinea de zi figureaza:
1. Proiect de hotarare privind acoperirea definitiva din excedentul bugetului local a deficitului sectiunii de dezvoltare a bugetului Judetului Timis in anul 2014.
2. Proiect de hotarare privind utilizarea excedentului bugetului Judetului Timis in anul 2015.
3. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului propriu al Judetului Timis si a bugetelor unor institutii si servicii publice pe anul 2015.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Anexei la Hotararea Consiliului Judetean Timis nr. 178/2013 privind aprobarea contractarii unei finantari rambursabile interne/externe in valoare de pana la 200.000.000 lei.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinta gratuita a unui teren catre Agentia Nationala pentru Locuinte in vederea construirii unor unitati locative.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea insusirii apartenentei la domeniul public al Judetului Timis a unui imobil situat in Timisoara.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea insusirii apartenentei la domeniul public al Judetului Timis a unor imobile edificate in incinta Muzeului Satului Banatean Timisoara.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii contractului de inchiriere incheiat de Judetul Timis cu Institutul Francez – Timisoara.
9. Proiect de hotarare privind acceptarea donatiei unui autoturism Dacia Logan Laureate din partea Fundatiei International Research And Exanges Board.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis referitoare la intentiile de instrainare a imobilelor cu destinatie de locuinte in anul 2015.
11. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
12. Proiect de hotarare privind completarea Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 243/2014 de aprobare a tarifelor pentru unele servicii de interes judetean.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea normelor de venit pentru contribuabilii care realizeaza venituri comerciale pentru anul fiscal 2015.
14. Proiect de hotarare privind acordarea avizului favorabil pentru repartizarea de catre Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara a unor sume catre unitatile administrativ teritoriale din Judetul Timis.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea tarifelor pentru serviciile specifice realizate de Camera Agricola a Judetului Timis in anul fiscal 2015.
16. Proiect de hotarare privind aprobarea preturilor medii ale unor produse agricole pentru anul fiscal 2015.
17. Proiect de hotarare privind aprobarea ocuparii de catre Societatea “Agrar Handler” S.R.L. a unei portiuni din DJ 693 km 38+410 stanga.
18. Proiect de hotarare privind aprobarea incetarii conventiei nr. 6954/24.05.2008 privind utilizarea de catre Societatea “Cresta Print” S.R.L. a unei portiuni din DJ 609D.
19. Proiect de hotarare privind propunerea de promovare a Proiectului “Interventie timpurie”.
20. Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis cu Orasul Jimbolia prin Consiliul local al Orasului Jimbolia si Comuna Comlosu Mare prin Consiliul Local al Comunei Comlosu Mare in vederea finantarii caminelor pentru persoane cu handicap.
21. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de ocupare al functiilor publice al Directiei de Evidenta a Persoanelor Timis pe anul 2015.
22. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
23. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Camerei Agricole a Judetului Timis.
24. Proiect de hotarare privind aprobarea unor forme de sprijin financiar pentru unitatile de cult apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania din bugetul propriu al Judetului Timis pe anul 2015.
25. Proiect de hotarare privind aprobarea platii cotizatiei anuale catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Deseuri Timis.
26. Proiect de hotarare privind aprobarea cotizatiei anuale catre Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Judetul Timis.
27. Proiect de hotarare privind aprobarea achitarii de catre Consiliul Judetean Timis a structurilor sportive cu care este asociat Judetul Timis.
28. Proiect de hotarare privind stabilirea componentei consiliului de conducere a Teatrului de Papusi si Tineret “Merlin” Timisoara, institutie publica de interes judetean.
29. Proiect de hotarare privind numirea domnului Tatar Gheorghe in functia de director al Directiei pentru Administrarea Drumurilor si Podurilor Judetene Timis.
30. Intrebari. Interpelari. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.