Bursa locurilor de munca pentru absolventi, la Casa Tineretului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.09.2014 15:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Agenţia judeţeana pentru ocuparea forţei de munca Timiş (AJOFM) organizeaza in 26 septembrie 2014, in parteneriat cu Fundaţia Judeţeana pentru Tineret Timiş la Casa Tineretului din Timişoara (Str. Arieş, nr. 18), precum şi la Lugoj - sediul ALOFM Lugoj (str. Timişorii nr 27-33) Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi.

Vineri, 26 septembrie 2014, incepand cu ora 10, un grup de 16 detinuti din Penitenciarul Timisoara participa la Bursa locurilor de munca, organizata  la Casa Tineretului, Timisoara.
Obtinerea unui loc de munca dupa liberare reprezinta un pas extrem de important in procesul de reinsertie a persoanelor care au executat pedepse privative de libertate.
Pregatirea detinutilor pentru a se prezenta la un interviu de angajare se asigura prin intermediul programelor derulate in Penitenciarul Timisoara.
Scopul activitatii este acela de promovare in randul detinutilor calificati intr-o meserie, a ofertelor locurilor de munca vacante, puse la dispozitie de catre operatorii economici, in vederea cresterii sanselor de angajare a acestora, detinutii selectionati sa participe la aceasta activitate fiind inscrisi in prezent la cursul de formare profesionala in meseria de lucrator comercial organizat in interiorul penitenciarului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.