Burse germane pentru studentii de la inginerie electrica

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.10.2012 07:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Facultatea de Electrotehnica şi Electroenergetică, Departamentul de Inginerie Electrică anunţă o premieră în învăţământul universitar timişorean.Pentru prima dată, o importanţă companie germane, DB Netz AG, RB Sudwest, echivalentul unei regionale CFR, a finalizat implementarea unui program de burse destinat studenţilor Departamentului de Inginerie Electrică, din cadrul Facultăţii de Electrotehnică şi Electroenergetică, a declarat Alin Argeşanu, prodecan la Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică. 

Programul de burse dedicate studenţilor de la Inginerie Electrică are următoarele obiective principale: alocaţia bursieră este de 200 Euro/lună, durata maximă a bursei este de 2 ani, se asigură activitatea practică în Germania, în cadrul companiei DB Netz, se promovează cunoaşterea/învăţarea limbii germane pe durata bursei, se va asigura o informare continuă a bursierilor cu problemele specific firmei, inclusive la nivelul elaborării unor teme de licenţă.
Toate aceste elemente specifice, dar şi contractuale, ce urmează să fie semnate de studenţi vor fi prezentate studenţilor şi cadrelor didactice, luni 15 octombrie 2012, orele 12-14, de către reprezentanţii companiei germane DG Netz AG. Întâlnirea va avea loc în cadrul Facultăţii de Electrotehnică şi Electroenergetică, corpul D, Bl. Vasile Pârvan, nr 2.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.