Ca sa vinzi bete, vasc si felicitari de SFANTUL NICOLAE in TIMISOARA trebuie platite 3(trei) taxe. Si o gramada de acte!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.11.2017 08:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In perspectiva zilei de 6 decembrie, toti cei interesati de activitati comerciale ocazionale (bete de Sfantul Nicolae, felicitari, vasc, miniaturi reprezentative) trebuie sa depuna o solicitare in vederea obtinerii avizului.
Cererile se vor inregistra la sediul Primariei Municipiului Timisoara, camera 12, ghiseele 8 si 9, in perioada 20.11.2017-23.11.2017, actele necesare fiind: cerere tip obtinuta de la ghiseul 8 sau 9, camera 12 si copie a buletinului de identitate/cartii de identitate  sau copie act firma( copie Certificat Unic de Inregistrare ).
Comercializarea betelor de Sfantul Nicolae, felicitarilor, vascului si a miniaturilor reprezentative se va face in perioada 01.12-06.12.2017, in urmatoarele locatii: Ceas Floral- bd. Proclamatia de la Timisoara-platou; str.Marasesti; Parcul Copiilor (bd. Revolutiei 1989-platou); Piata A.Mocioni-platou; bd. Regele Carol I (de la str.I.Vacarescu pana la str.Gen.I.Dragalina); Piata Nicolae Balcescu; Dambovita- platou; Calea Sagului colt cu str.A.Ipatescu (maximum 20 amplasamente); Calea Sagului colt cu str.L.Rebreanu; in fata Pietei Doina-platou; Calea Martirilor colt cu str.Naturii (maximum 20 amplasamente); Piata zona Soarelui; Calea Buziasului – platou; zona Spitalului Judetean ( str.Aries); str.Daliei(intre str.Al Vaida Voievod si L.Catargiu) maximum 50 amplasamente; str.S.Barnutiu- Calea Dorobantilor (zona Modern); Piata Traian; Calea Sever Bocu -str.Sf. Ap.Petru si Pavel; Calea Aradului- str.Liege; C.Torontalului -platou; str.Circumvalatiunii platou; zona Piata Dacia; str.Gen.Dragalina- bd. Garii.
Achitarea taxei de autorizare (69 de lei), a imprimatului (6 lei) si cea de ocupare a domeniului public (3 lei/mp/zi in zona centrala si 2lei/mp/zi in celelalte zone) se va face in momentul inregistrarii cererilor, fara posibilitatea de restituire a acestora.
Se acorda o singura locatie pentru fiecare solicitant, pe o suprafata de 2 mp.

Operatorii economici au obligatia de a detine la locul de vanzare,  Avizul pentru desfasurarea comertului stradal, eliberat de Biroul Autorizare Activitati Comerciale, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public - in original, documentul de identitate al vanzatorului care sa coincida cu identitatea persoanei mentionate in aviz.
Incalcarea prevederilor legisatiei in vigoare atrage sanctiunea contraventionala si retragerea avizului.

Salubrizarea permanenta a amplasamentului ocupat este obligatorie, incalcarea acestei prevederi ducand la retragerea avizului.
Cedarea dreptului de folosinta a amplasamentului de catre detinatorul avizului altei persoane duce la retragerea avizului si sanctionarea contraventionala a faptei.
Activitatea comerciala trebuie sa se desfasoare fara a perturba circulatia pietonala din zonele respective.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.