Cadouri de Paste pentru copiii si tinerii suferinzi de boli musculare si neuromusculare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.04.2014 17:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Ca in fiecare an, Fundaţia “Laurenţiu Ciucur” a pregatit, cu ocazia Sarbatorilor de Paşte, cadouri pentru membrii sai.
Fundatia  Laurentiu Ciucur are ca principal obiectiv de activitate sprijinirea copiilor si tinerilor care sufera in principal de distrofie musculara pogresiva, precum si a familiilor acestora.
Fundatia are in grija in prezent 43 de copii si tineri  cu nevoi speciale de care se ocupa un numar relativ mic de persoane.
Şi in acest an, fundaţia  acorda cu ocazia sarbatorilor pascale,  un  sprjin  financiar in valoare totala de 15.050 lei, pentru toti membrii fundaţiei, copiii si tinerii suferinzi de boli musculare si  neuromusculare progresive din judetul Timis.
Fiecare copil sau tanar din fundaţie va beneficia de un sprijin financiar in valoare de 350 lei, intr-o acţiune ce va fi finalizata pana in ajunul Paştelui.
Pe de alta parte, a fost stabilita perioada de desfaşurare a Taberei de Distrofie Musculara.
Aceasta va avea loc in perioada 10.06.2014 - 24.06.2014, la Buziaş, in  locaţia pusa la dispoziţie cu multa generozitate de Fundaţia Cristian Şerban.
Fondurile pentru toate acţiunile de mai sus provin in exclusivitate din donatiile oferite cu generozitate de timisoreni in cadrul celei de a XX-a editie a  Telemaratonului Sperantei, care s-a desfasurat in luna decembrie 2013, manifestare organizata de Fundatia Laurenţiu Ciucur, Inspectoratul Scolar al Judetului Timis,  Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis, Cons Electrificarea Instal Timişoara si Televiziunea Europa Nova Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.