Cadouri si bani pentru 42 de copii si tineri suferinzi de distrofie musculara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.04.2015 18:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Ca in fiecare an, Fundaţia Laurentiu Ciucur a pregatit, cu ocazia sarbatorilor de Paşte, cadouri pentru copiii si tinerii care sufera in principal de distrofie musculara pogresiva, precum si a familiilor acestora.

Fundatia are in grija, in prezent, 42 de copii si tineri  cu nevoi speciale de care se ocupa un numar relativ mic de persoane.
Şi in acest an, fundaţia acorda cu ocazia sarbatorilor pascale,  un sprjin  financiar in valoare totala de 12.600 lei, pentru toti membrii fundaţiei, copiii si tinerii suferinzi de boli musculare si  neuromusculare progresive din judetul Timis.
Fiecare copil sau tanar din fundaţie va beneficia de un sprijin financiar in valoare de 300 lei, ce va fi de mare ajutor fiecarei familii.

Pe de alta parte, a fost stabilita perioada de desfaşurare a Taberei de Distrofie Musculara.
Aceasta va avea loc in perioada 13.06.2015 - 27.06.2015, la Buziaş, in  locaţia pusa la dispoziţie cu multa generozitate de Fundaţia Cristian Şerban.
Fondurile pentru toate acţiunile provin  din donatiile oferite de timisoreni si sponsori in cadrul celei de a XXI-a editie a Telemaratonului Sperantei, care s-a desfasurat in luna decembrie 2014, manifestare organizata de Fundatia Laurentiu Ciucur, Inspectoratul Scolar al Judetului Timis,  Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis, Cons Electrificarea Instal Timişoara si Televiziunea Europa Nova Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.