Cafenea in Aula Magna. Cu ministri si oameni de afaceri...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.10.2013 13:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Joi, 24 octombrie a.c, de la ora 9.30, sub genericul Cafeneaua Oamenilor de afaceri, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de afaceri si Turism, Maria Grapini organizeaza in Timisoara, la Universitatea de Vest, in Aula Magna "Ioan Curea", un eveniment care are ca scop crearea unui dialog deschis intre ministrii din Guvernul Romaniei si reprezentanti ai mediului academic, studenti, precum si oameni de afaceri din zona Banatului.
Alaturi de ministrul delegat Maria Grapini, la eveniment vor participa Daniel Chitoiu, viceprim-ministru, ministrul Finantelor Publice, si Mariana Campeanu, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.
Pe agenda evenimentului, intre orele 9.30- 11.30, sunt programate subiecte de discuţie precum masuri financiar fiscale privind sprijinirea mediului de afaceri, prezentarea modificarilor la Codul Fiscal 2014, prezentarea modificarilor la Legea Insolventei, dar şi noile reglementari ale Ministerului Muncii pentru cresterea gradului de ocupare.
La finalul evenimentului, cei prezenti vor putea participa la o sesiune de discutii deschise cu reprezentantii Guvernului Romaniei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.