CALATORUL ABURIT. AERUL CONDITIONAT ramane doar un moft al TIMISORENILOR in TRANSPORTUL PUBLIC al ORASULUI EUROPEAN

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.06.2017 09:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

AICI este OPINIA dvs.

As vrea sa va aduc la cunostinta experienta prin care am trecut aseara, luni, 05.06.2017 in cursa 33 cu numarul de imatriculare B-27-WKH(cu specificatia ca acesta este doar un exemplu, nu singurul, doar ca deja s-a umplut paharul) pe ruta Pod Calea Sagului - Catedrala Mitropolitana in jurul orei 18:30 in ceea ce priveste siguranta calatorilor si confortul acestora.

In conditiile in care pretul biletelor este printre cele mai mari din tara (peste Bucuresti sau Constanta si la acelasi nivel cu Iasi si Cluj), pe toata durata cursei aerul conditionat a fost oprit in conditiile in care afara se inregistrau 27 - 28 de grade Celsius. Dupa cursa, cred ca toti calatorii ar fi avut nevoie de un tricou nou si un dus.

Asta pe partea de confort, caci la partea de siguranta lucrurile stau chiar mai grav, aici fiind vorba de nerespectarea regulilor de circulatie ceea ce ar fi putut periclita integritatea corporala a calatorilor. Spun asta caci la semaforul de la intersectia dintre Calea Sagului si Bdul L. Rebreanu, soferul a trecut pe rosu, culoarea semaforului schimbandu-se cu secunde bune inainte ca autobuzul sa ajunga in intersectie (deci nu prea merge nici macar scuza aceea vehiculata des - " a fortat culoarea semaforului", nu ca ar fi o scuza plauzibila).

Pe langa toate acestea, nici macar regulile impuse de catre RATT nu sunt respectate, multi calatori facand bucla (urcati intr-o statie pe sensul Catedrala Metropolitana - Calea Sagului nu s-au mai dat jos la pod, ci au ramnas in autobuz), fapt ce contravine regulilor pe care chiar RATT le "impune".

Cand soferul nu respecta regulile de circulatie si nu pune in aplicare regulile regiei pentru care lucreaza, cred ca aerul conditionat ramane doar un moft al calatorului. Un moft pentru care plateste printre cam cel mai mare pret din tara.

Trimit aceasta sesizare Regiei Autonome de Transport Timisoara, Primariei Municipilui Timisoara, cat si mass-media din oras in speranta ca lucrurile vor fi aduse la cunostinta opiniei publice si rezolvate in cel mai scurt timp posibil.

Va multumesc,
Calin Cristescu

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.