Camera de Comert cauta sponsori de platina, aur, argint si bronz. Vezi cat costa!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.08.2014 17:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Gala Excelentei in Afaceri - TOP-ul firmelor din judetul Timis se va desfaşura in data de 17 octombrie 2014.

Organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de 20 de ani, Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment economic din vestul tarii, cartea de vizita a performantei si succesului in afaceri, care reuneste anual peste 700 de participanti – reprezentanti de marca ai mediului economic si de afaceri, mediului politico-administrativ, diplomatic.
Realizat conform unei metodologii unice si unitare pe plan national, clasamentul reuneste firmele timisene care au indeplinit criteriile de eligibilitate dintre cele care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.
Dintre acestea, sunt evidentiate firmele care au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III, in 6 domenii de activitate, 251 grupe si 5 categorii de marime.
De asemenea, firmele care se claseaza pe primele trei locuri in ultimii trei ani sunt recompensate cu Distinctia de Excelenta, iar cele care se claseaza pe primele trei locuri in ultimii cinci ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenta.
Firmele cu rezultate remarcabile in activitatea de promovare a produselor si serviciilor romanesti pe pietele internationale sunt evidentiate in cadrul Topului Exportatorilor, iar unitatile de productie care au dovedit un inalt grad de creativitate in domeniul lor de activitate, in baza datelor puse la dispozitie de OSIM Bucuresti, sunt distinse cu Trofeul Creativitatii.                 
           
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a lansat oferta de sponsor al manifestarii, firmele interesate urmand a beneficia de mai multe oportunitaţi de vizibilitate.
Astfel, se poate ajunge Sponsor exclusiv pentru o suma de 30.000 lei.
Urmeaza sponsorii de platina - 25.000 lei, sponsorii de aur - 20.000 lei, sponsorii de argint - 15 000 lei, precum şi sponsorii de bronz - 8000 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.