Ca-n filme: Zoro urmarit de Politie. La Jebel...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.03.2013 13:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În timp ce se aflau în timpul serviciului, la data de 06.03.2013, în jurul orei 01.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Politie Rurală Jebel, au efectuat semnalul regulamentar de oprire, unui autoturism ce tracta o remorcă în care se aflau mai multe panouri .
Deoarece conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţiştilor s-a procedat la urmărirea acestuia, iar in dreptul unui imobil din localitatea Jebel, ocupanţii maşinii au fugit pe un teren intravilan.
S-a trecut la urmărirea celor două persoane, iar într-o clădire dezafectată a fost prins unul dintre ei. Acesta a fost identificat ca fiind S. IULIAN, de 35 de ani, din Liebling, care a declarat că la volan se afla F. ZORO, de 36 de ani, din aceeaşi localitate.
În urma activităţilor desfăşurate a fost depistat şi conducătorul auto care a declarat că a fugit pentru că autovehiculul nu este înmatriculat.
Procedând la verificarea autoturismului şi semiremorcii s-a stabilit că acestea nu sunt înmatriculate iar numerele sunt false.
Cu privire la cele 10 panouri aflate în semiremorcă, s-a stabilit că acestea au fost sustrase de la o societate aflată la marginea localităţii Şag.     
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cele 10 panouri fiind predate reprezentanţilor firmei, iar faţă de conducătorul auto a fost reţinută şi infracţiunea de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice şi cu numere false.    
Faţă de cei doi a fost dispusă începerea urmăririi penale, iar cu avizul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi astăzi cu propunere de arestare preventivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.