Cand cu o floare de colt se face Bal Vienez la Timisoara...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.11.2015 17:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Fundaţia Balul Vienez de la Timişoara organizeaza ediţia a IV-a a evenimentului Balul Vienez de la Timişoara care va avea loc joi, 26 noiembrie, incepand cu ora 19, in Sala Teatrului Naţional.
Desfaşurandu-se sub Inaltul Patronaj al Ambasadei Austriei, Balul Vienez de la Timişoara este al 31-lea Bal Vienez recunoscut la nivel internaţional de catre Primaria din Viena.
Astfel, printre invitaţii speciali, anul acesta se va numara şi Ernst Woller, presedintele Comisiei de Cultura din Primaria Viena.

De asemenea, la eveniment vor fi prezenţi invitaţi din mediul diplomatic, politic, şi economic atat de la nivel local, cat şi naţional.
In cadrul programului artistic, invitaţii de onoare sunt soprana Rodica Vica şi tenorul Mihail Dogotari, ambii solişti ai Operei de Stat din Viena.
Ei vor canta acompaniaţi de Spirit of Vienna Ensemble, orchestra venita special din capitala Austriei pentru Balul Vienez de la Timişoara.
Programul artistic este completat de momentele celor 48 de tineri debutanţi, şi al celor 56 de copii minidansatori.
Coregrafiile prezentate sunt create şi pregatite timp de 2 luni alaturi de doi dintre cei mai renumiţi antrenori de dans din Romania, Diana şi Raul Avram.
Ediţia din acest an va fi prezentata de Ditte Dinesz, realizatoare la TVR Timişoara.   

Balul este un eveniment cultural caritabil, scopul acestui proiect fiind de a sprijini fundaţia internaţionala United Way Romania in beneficiul a circa 450 de copii, tineri şi varstnici din oraşul Timişoara.

Ca o premiera, anul acesta, Fundaţia Balul Vienez de la Timişoara a introdus floarea de colţ ca simbol al spiritului caritabil pe care il promoveaza in fiecare an in Timişoara.
Aceasta acţiune face parte din campania de strangere de fonduri ”O Floare de colţ pentru United Way”.
Cu o donaţie minima recomandata de 10 lei, se poate achiziţiona o broşa.
Toate donaţiile obţinute in urma achiziţionarii florii de colţ ajung direct la Fundaţia United Way din Timişoara.
Cu numai 10 lei se asigura o masa calda unui copil din centrele fundaţiei.
De la lansarea campaniei la sfarşitul lunii octombrie au fost vandute peste 1.500 de flori de colţ.
Aceasta realizare inseamna 1.500 de mese calde pentru copiii incluşi in programul Fundaţiei United Way din Timişoara.

Invitaţiile pentru cea de-a IV-a ediţie a Balului Vienez de la Timişoara sunt disponibile in 3 locaţii diferite: la sediul Fundaţiei Balul Vienez de la Timişoara, pe Strada Ady Endre, Nr. 11, la Casele de bilete ale Teatrului Naţional şi online, la adresa http://balul-vienez.ro/invitatie/.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.