Cand stapanul nu-i acasa, umbla mutul la ... portofel

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.07.2012 10:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Sânnicolau Mare - În data de 21 iulie 2012, LUCIA A., din Sânnicolau Mare, a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă o sumă de bani.
În urma cercetării locului faptei s-a stabilit că dintr-una din camere au fost sustraşi 1100 de lei. Din verificările efectuate, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Sânnicolau au stabilit că suspect de comiterea faptei este N. MATEI, de 34 de ani, din Chevereşu Mare, care a fost depistat în data de 22.07.a.c în localitatea Saravale, unde locuieşte fără forme legale.
Pentru a putea pătrunde în locuinţe, suspectul se prefăcea că este mut şi cerşea pe la casele din Sânnicolau Mare, intrând în cele care aveau uşile deschise. În acelaşi mod a pătruns şi în locuinţa Luciei A., pe care anterior a mai vizitat-o, în special în zilele de sâmbătă. Profitând de faptul că proprietara nu era acasă, bărbatul a pătruns până în dormitor, unde a găsit un portofel din care a sustras cei 1100 de lei, bani pe care i-a cheltuit prin baruri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.