Canicula cu rectificare si defalcare la Consiliul Judetean

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.08.2013 21:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul judeţean Timiş a fost convocat în şedinţă extraordinară în data de 9 august 2013, de la ora 10, în sala consiliului din Palatul Administrativ, situat în Timişoara, B-dul Revoluţiei din 1989 nr. 17.
Pe ordinea de zi figurează:
1) Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului rectificat al judeţului Timiş pe anul 2013.
2) Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetelor secţiunii de funcţionare şi a secţiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al judeţului Timiş pe trimestrul II al anului 2013.
3) Proiect de hotărâre privind repartizarea unor sume defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2013.
4) Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a aparatului de specialitate al Consiliului judeţean Timiş precum şi a instituţiilor şi serviciilor publice de interes judeţean.
5) Proiect de hotărâre privind modificarea art. 7 alin.1 din Anexa nr. 3 la Hotărârea Consiliului Judeţean Timiş nr. 53/2008 privind reorganizarea Agenţiei de Dezvoltare Economico –Socială Timiş şi desemnarea reprezentantului Consiliului judeţean Timiş în funcţia de preşedinte a Consiliului de conducere al Agenţiei de Dezvoltare Economico-Socială Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.