Capitala industriei de HR&management se muta la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.04.2014 12:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pe 29 mai, in Timişoara, sunt aşteptaţi peste 120 de specialişti HR şi manageri la ExpoConferinţa de Resurse Umane - HR Summit.

Cea mai importanta platforma regionala dedicata practicelor de resurse umane şi management din Romania va aduce in acelaşi loc specialişti HR, manageri de companii, coaches, furnizori de servicii dedicate industriei de HR şi  peste 14 speakeri care vor dezbate cele mai actuale teme şi practici de resurse umane.
Amalia Starescu - Sr. Business Consultant are o experienţa de peste 16 ani in poziţii de management in companii multinaţionale, iar la HR Summit Timişoara va vorbi despre Succesiune in Management, despre nevoia de a creşte talentele, de a investi in angajaţi – ca modalitate de a asigura continuitatea execuţiei business planului unei companii.
Doru Dinu - Sr. Trainer in cadrul Dale Carnegie Romania va prezenta un studiu despre engagement realizat in peste 50 de ţari, printre care şi Romania.
Ce ii motiveaza şi ii determina pe angajaţi sa se implice se poate afla pe 29 mai, la HR Summit.
Iulian Padurariu - Managing Partner The Marks va susţine un workshop despre gamification in procesele de HR.
Participanţii vor afla cum trebuie implementat acest concept pentru a conduce la engagement şi fidelizare cu rate de succes cu pana la 100% mai mari decat prin alte metode.
Madalina Balan - Managing Partner HART Consulting va arata cum putem transforma procesul de selecţie intr-un succes care ajuta la dezvoltarea organizaţiei din care facem parte şi cum sa evitam sa transformam selecţia şi recrutarea intr-o simpla cheltuiala.

HR Summit Timişoara cuprinde şi o zona expoziţionala, deschisa publicului larg, in care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane işi vor expune portofoliile de produse şi oferte, facilitand interacţiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii şi specialiştii din domeniu.
Anul acesta in zona expoziţionala participanţii vor gasi companii precum Max Relax, Smartree, Noble Manhattan, Signal Iduna, Romanian Software, UCMS şi Mindit.
Afla care este agenda completa HR Summit Timisoara de pe site-ul evenimentului : www.timisoara.hrsummit.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.