Captarea, tratarea si distributia apei se face cel mai bine la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.12.2013 11:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Aquatim a fost premiata in cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, top realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Romaniei.
Societatea Aquatim s-a clasat pe primul loc la nivel naţional, in categoria intreprinderilor mari, in domeniul industrie, grupa captarea, tratarea şi distribuţia apei.

Topul naţional al firmelor, aflat anul acesta la a XX-a ediţie, continua, cu mijloace moderne, vechea tradiţie a „randuielii negustorilor”, facuta de camerele de comerţ inca de la apariţia acestora.
In prezent, metodologia de clasificare a firmelor in topul naţional este una complexa şi se bazeaza exclusiv pe indicatori economici, şi anume: cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane şi eficienta utilizarii capitalului angajat.
Datele luate in considerare sunt cele valabile pentru exerciţiul financiar al anului precedent.
Locul intai obţinut de societatea Aquatim in domeniul sau de activitate, corelat cu unul din cele mai mici tarife pentru apa din ţara reprezinta pentru Aquatim o validare a strategiei de dezvoltare a firmei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.