Captura-record de artificii de la sirianul Viad

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.12.2011 16:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş au depistat într-un garaj aproape 15.000 de obiecte pirotehnice, adică aproximativ 500 de kilograme de materiale explozive.

În urma unui control efectuat în data de 28.12.2011, în jurul orei 13.30, poliţiştii din cadrul SAESP Timiş au descoperit într-un garaj situat pe strada Sf. Ap. Petru şi Pavel din Timişoara mai multe cutii în care se aflau depozitate obiecte pirotehnice de diferite categorii.

În urma controlului s-a stabilit că în cutii se aflau 14.941 de petarde, artificii, rachete, baterii de petarde precum şi alte astfel de obiecte pentru care deţinătorul nu a putut prezenta acte de provenienţă.

Din primele date, se pare că A.M. Viad, de 48 de ani, din Timişoara, cetăţean sirian, nu deţinea documente justificative pentru întreaga marfă şi nici autorizaţie pentru depozitarea unor astfel de obiecte în garajul respectiv.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării toate obiectele descoperite şi continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu obiecte pirotehnice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.