Caramitru - Malaele, cate-n luna si in stele

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.02.2012 13:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele vor pleca într-un turneu naţional cu spectacolul "Caramitru - Mălăele, câte-n lună şi în stele", invitat special al evenimentului fiind violoncelistul Adrian Naidin, pe 21 martie fiind prezenţi în sala Filarmonicii Banatul din Timişoara.

"Caramitru-Mălălele, câte'n luna şi în stele" este un spectacol de improvizaţie... pentru că improvizaţia este, de fapt, starea de graţie a actorului, spune Horaţiu Mălăele.

"Horaţiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru şi ca regizor de film mai nou", spune Ion Caramitru, explicând de ce şi-a dorit să-l apropie pe Mălăele de Teatrul Naţional din Bucureşti. Admiraţia este reciprocă: "Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil şi ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public", spune Horaţiu Mălăele.
Cei doi parteneri de dialog au urcat pe scenă pentru prima dată în această formulă în toamna anului trecut, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru de la Bucureşti.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.