Caravana Fondurilor Europene in Regiunea Vest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.05.2015 12:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In perioada 11 – 20 mai 2015, va avea loc Caravana Fondurilor Europene in Regiunea Vest.
Caravana va trece prin toate cele patru reşedinţe de judeţ ale Regiunii Vest - Arad, Timişoara, Reşiţa, Deva.
Startul caravanei se va da luni, 11 mai 2015, in ARAD, in sala de şedinţe Vasile Goldiş a Consiliului Judeţean Arad (strada Corneliu Coposu, nr. 22, etaj 2) incepand cu ora 10.

In cadrul caravanei vor fi prezentate oportunitaţile de finanţare in perioada de programare 2014 – 2020, oferite prin intermediul: Programului Operaţional Regional (POR) pentru perioada 2014 – 2020; Programului Operaţional Infrastructura Mare (POIM) pentru perioada 2014 – 2020, Programului Naţional de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru perioada 2014 – 2020.

Pe langa prezentarea oportunitaţilor de finanţare cu fonduri europene nerambursabile şi a oportunitaţilor de finanţare a investiţiilor in Regiunea Vest, participanţilor la intalnirile organizate in cadrul caravanei li se vor prezenta aspecte generale privind Acordul de Parteneriat pentru perioada 2014 – 2020 semnat de Comisia Europeana şi Guvernul Romaniei, Planul pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii Vest corespunzator aceleiaşi perioade şi portofoliul de proiecte al Regiunii Vest pentru aceasta noua perioada de finanţare.

La intalniri sunt aşteptaţi sa participe reprezentanti ai institutiilor din Regiunea Vest precum consilii judetene, prefecturi, primarii de orase si comune, institutii deconcentrate judetene, precum şi reprezentanţi ai mediul academic.

Caravana Fondurilor Europene este o iniţiativa a Agenţiei pentru Dezvoltare Regionala Vest in parteneriat cu Organismul Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial Mediu Timişoara - Regiunea Vest şi Centrul Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale 5 Vest.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.