Caravana PSD a fondurilor europene ajunge si la TIMISOARA. Sub deviza SUCCESUL PSD e... MOLIPSITOR!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.06.2017 12:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza in data de 7 iunie 2017, la Timişoara, conferinţa regionala despre fondurile europene, „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Vest.

Conferinţa este parte a celei de-a doua ediţii a Caravanei Fondurilor Structurale - „Succesul e...MOLIPSITOR!”, un proces interactiv de descoperire şi impartaşire a bunelor practici şi a impactului generat de proiectele finanţate din fondurile europene.
In perioada mai-noiembrie 2017, vor fi vizitate cele 8 regiuni ale Romaniei, pentru a discuta lecţiile invaţate şi a prezenta exemplele de bune practici ale beneficiarilor de la nivel local.

Evenimentul va include prezentari ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare in proiectele cu finanţare europeana şi o secţiune interactiva „Sa invaţam de la experţi”.
In cadrul acestei secţiuni, vor fi prezentate informaţii practice legate de achiziţiile publice, economia sociala şi finanţarea start-up-urilor şi publicul va putea adresa intrebari.

La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi ai autoritaţilor publice centrale si locale, beneficiari şi potenţiali beneficiari ai fondurilor europene, mass-media si publicul larg.
Conferinta va avea loc la AMBASADA, strada Anton Seiller, nr. 2, Timişoara, incepand cu ora 11.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.