Cardanele furate in Timis, Dolj, Gorj si Bihor, la o firma de dezmembrari din Suceava

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.05.2015 12:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au recuperat 27 de componente auto despre care exista suspiciuni ca ar fi fost sustrase de pe raza a patru judete.

Pe 24 aprilie a.c., politistii Sectiei 1 Timisoara cu sprijinul Biroului de Investigatii Criminale  - Politia Municipiului Drobeta-Turnu Severin – I.P.J. Mehedinti, au identificat si depistat pe raza municipiului Drobeta -Turnu Severin, judetul Mehedinti, doi barbati banuiti de comiterea mai multor furturi de componente auto pe raza municipiului Timisoara.
Din cercetari a reiesit ca, in perioada ianuarie – aprilie a.c., barbatii ar fi sustras 8 cardane de pe autovehicule parcate pe raza municipiului Timisoara, pe care ulterior le-ar fi valorificat.
Prejudiciul este estimat la 30.000 de lei, politistii recuperand la data respectiva 2 cardane sustrase.
Cei doi sunt banuiti de comiterea a aproximativ 30 de astfel de fapte, pe raza judetelor Timis, Dolj, Gorj si Bihor.
Extinzand cercetarile, politistii au reusit recuperarea a 27 de cardane, despre care exista suspiciuni ca ar fost sustrase de pe raza celor patru judete.
Bunurile au fost depistate pe raza municipiului Suceava, la sediul unei firme de dezmembrari auto.

Politistii vor proceda la predarea bunurilor sustrase persoanelor pagubite, iar celelalte cardane recuperate vor fi preluate de politistii din cele patru judete pentru continuarea cercetarilor in cauzele instrumentate.
In prezent, banuitii se afla in arest la domiciliu.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.