Care ai cabana la lacul Surduc? Vezi ca iar te-au calcat hotii!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.07.2015 15:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de la Faget au efectuat perchezitii la domiciliile a 2 barbati banuiti de comiterea unor furturi din cabane din zona lacului Surduc, ridicand in vederea continuarii maii multe bunuri susceptibile a proveni din infractiuni.

La data de 10 iulie a.c., in baza autorizatiilor emise de catre Judecatoria Faget, politistii din cadrul Sectiei 10 Rurale Faget au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza localitatilor Fardea si Traian Vuia, la persoane banuite de comiterea unor furturi din cabane in zona lacului Surduc.

Actiunea a vizat probarea si documentarea activitatii infractionale a doi barbati de 32 si 29 de ani, banuiti ca la data de 02 iulie a.c., ar fi patruns prin efractie in 2 cabane situate pe malul lacului Surduc, comuna Fardea, si ar fi sustras bunuri a carora valoare se ridica la 9000 de lei.
In urma perchezitiilor, politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor mai multe bunuri ( 3 motoare electrice, 5 drujbe, 3 bormasini, lampi electrice, 2 menghini, polizoare,un compresor, un aparat sudura, un generator elctric, 3 biciclete, undite, 2cazane, 3 radiocasetofoane, 4 telefoane mobile, aparate de uz casnic) susceptibile a proveni din furturi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.