Care sunt metodele de accesare a fondurilor UE?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.10.2013 12:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Miercuri, 23 octombrie 2013, de la ora 11, la Centrul Regional de Afaceri Timis (Bvd-ul Eroilor de la Tisa nr. 22, sala Timis), Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Centrul Enterprise Europe Network, in parteneriat cu Centrul de Informare Europe Direct Timisoara, organizeaza seminarul cu tema Fonduri Structurale si metode de accesare a fondurilor UE.
Utilizarea fondurilor si cresterea economica sunt probleme de interes, atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru viitorii antreprenori.
Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi, Enterprise Europe Network si Europe Direct Timisoara organizeaza un seminar-dezbatere privind modul de accesare a fondurilor europene si a fondurilor nationale disponibile prin O.T.I.M.M.C.
Se va discuta despre programul national multianual de infiintare si dezvoltare de incubatoare tehnologice si de afaceri, despre dezvoltarea si modernizarea activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata, dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare START, dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii, stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri, programul Mihail Kogalniceanu pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, despre sustinerea mestesugurilor si artizanatului, despre metode practice pentru accesarea fondurilor europene.
In vederea unei cat mai bune organizari a evenimentului, se poate confirma participarea pe adresele de email cnitu@cciat.ro sau info@europedirect-tm.ro, intrarea fiind libera.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.