Care-i cea mai solicitata destinatie la aeroportul Timisoara?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.04.2013 14:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În urma analizelor, care au constat în monitorizarea pe parcursul a 6 luni, defalcate pe perioada de iarna (ianuarie-februarie), vara (iulie-august) si toamna(noiembrie –decembrie), a pasagerilor pe destinaţii finale, cât şi în urma unui sondaj realizat pe site-ul www.aerotim.ro, s-a alcatuit un top 5 al celor mai solicitate destinaţii la Aeroportului Internaţional Timişoara.
În acestă analiză s-au avut în vedere atât etichetele de pe bagajele călătorilor gestionate prin sistemul internaţional SITA, de dirijare şi urmărire a bagajelor, cât şi răspunsul acordat în cadrul sondajului de opinie.
Din acest top, a rezultat că cele mai solicitate destinaţii sunt Frankfurt, Bruxelles, Amsterdam, Viena şi Istanbul.
„Analizele pe care le-am efectuat demonstrează interesul pe care il au pasagerii care vin sau pleaca de pe Timisoara. Cred că este un instrument util companiilor aeriene care vor să-şi diverifice şi sa-şi marească gradul de operatibilitate. Sunt destinaţii pe care s-a mai operat de pe Timişoaran(Frankfurt, Viena), dar sunt şi solicitări de destinaţii noi. Suntem convinsi  că analiza pe care le-am prezentat-o companiilor va sta la baza unor decizii care vor duce la eficientizarea activităţii aeroportului şi la creşterea numărului de destinaţii”, spune directorul AIT, Dan Idolu.
În prezent, Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia asigură 23 de legături aeriene directe înspre întreaga Europă, dinspre cele mai importante 5 oraşe ale României.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.