Caritas suspendat la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.08.2014 15:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Punctul de lucru al unei societati ai caror reprezentanti sunt banuiti de inselaciune a fost inchis pe o perioada de 12 luni.

La nivelul I.P.J. Timis au fost inregistrate 5  reclamatii, ca urmare a contractelor de creditare nerespectate de catre reprezentantii societatii.
Ca urmare a reclamatiilor depuse de cetateni, in ultimele trei luni, impotriva reprezentantilor unei societati comerciale care le-ar fi afectat interesele economice, s-a luat masura complementara de inchidere temporara a unui punct de lucru al societatii, din municipiul Timisoara, pe o perioada de 12 luni.
Astfel, pe 27 august a.c., politistii impreuna cu reprezentatii ai O.P.C. Timis s-au deplasat la punctul de lucru respectiv pentru sigilarea sediului.
In fapt, reprezentantii societatii sunt banuiti ca ar fi inselat mai multe persoane prin incasarea unor diferite sume de bani in vederea acordarii unor credite cu dobanzi avantajoase, credite care n-au fost obtinute de solicitanti.
La nivelul I.P.J. Timis, sunt inregistrate reclamatii, politistii de investigare a fraudelor efectuand cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.