Carne de 6000 lei confiscata de politisti la Lugoj

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.03.2015 14:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au confiscat aproape 200 de kg de carne si preparate din carne, in urma unui control in trafic si la sediul unei societati comerciale.

La data de 13 martie a.c., in baza unor informatii, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au oprit pentru control, pe strada Nicolae Balcescu, din municipiul Lugoj, un autoturism condus de un barbat in varsta de 28 ani.
In urma controlului, politistii au constatat ca barbatul, administratorul unei societati comerciale cu sediul in municipiul Lugoj, transporta in autoturism 103 kg de carne, fara a detine documente legale.

De asemenea, politistii au desfasurat activitati de control la sediul societatii comerciale, unde au depistat 84 de kg de carne si preparate din carne pentru care nu au putut fi prezentate documente prevazute de legislatia sanitara veterinara in vigoare.
Politistii au aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 6000 de lei conform H.G. nr. 984/2005 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor, iar intreaga cantitate de carne a fost confiscata.
La activitatile de control au participat si reprezentanti ai D.S.V.S.A Timis.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.