Casa Tineretului cauta proiecte de organizatii pentru tineri

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.07.2014 17:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Fundaţia Judeţeana pentru Tineret Timiş anunţa lansarea unui apel de selecţie pentru proiecte realizate de ONGT pentru tineri.
Scopul FITT este de a veni in sprijinul organizaţiilor / grupurilor informale ce desfaşoara activitaţi pentru şi in sprijinul tinerilor.
Aceasta preocupare constanta, pentru creşterea numarului şi a calitaţilor acţiunilor pentru tineri s-a manifestat in ultimii doi ani prin acordarea de facilitaţi organizaţiilor de tineret, grupurilor informale dar şi tinerilor, in utilizarea resurselor din patrimoniul FITT pentru proiectele acestora.
Prioritaţile acestui apel sunt dezvoltarea capacitaţii operaţionale a birourilor de conducere ale organizaţiilor de tineret din judeţul Timiş şi sprijinirea iniţiativelor inovative in sectorul de tineret din judeţul Timiş.
Proiectele trebuie sa respecte principiul egalitaţii şanselor şi sa asigure o abordare echilibrata şi comprehensiva, in special in ceea ce priveşte egalitatea de şanse.

Perioada de depunere a proiectelor este intre 1 – 14 iulie, afişarea eligibilitaţii organizaţiilor se va face la 15 iulie, completarea dosarelor eligibile - in zilele 15 – 16 iulie, afişarea rezultatelor - pe 17 iulie, contestaţii  - 17-18 iulie, iar afişarea rezultatelor finale va fi pe 20 iulie.

Documentele aferente apelului de finanţare se pot descarca de pe web-site-ul Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Timiş www.fitt.ro, pe e-mail programe@fitt.ro

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.