Cascada de vineri: 15 permise de conducere, 295 amenzi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.02.2013 16:15 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In cursul zilei de ieri, politistii au aplicat 295 de sancţiuni contravenţionale în urma unei acţiuni, cu aparate radar în sistem cascadă.

La data de 08 februarie a.c., în intervalele orare 09-12.00 şi 16.00-19.00 poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat în sistem cascadă  D.N. 6, D.N 59, D.N. 59A, D.J. 691 şi în interiorul localităţilor, în vederea depistării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză şi a normelor care reglementează efectuarea manevrei de depăşire.
Cu această ocazie, au fost aplicate 295 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 193 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.
Totodată, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere pentru depăşirea cu peste 50 de km/h a vitezei legale şi încălcarea prevederilor legale privind efectuarea manevrei de depăşire.
La acţiune au  participat si efective de poliţie rutieră şi ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj, Buziaş Jimbolia, Sânnicolau Mare, Deta, cât şi din cadrul secţiilor rurale aparţinătoare.

Spre exemplu, S. Aiur, de 26 de ani, din Jimbolia, a fost depistat în timp ce conducea un moped pe strada Stefan cel Mare, din oras, fara a poseda permis de conducere.
I-a fost intocmit dosar penal.
M. Aurel, din localitatea Ponoarele, judetul Mehedinti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, in localitatea Costeiu, cu cu o viteză de 110 km/h.
Soferul a fost sanctionat cu amenda de 675 de lei si i-a fost retinut permisul de conducere de 90 de zile.
B. Alexandru, din Caransebes, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Buzias, iar la un moment dat a efectuat manevra de depasire in zona unei treceri pentru pietoni, semnalizata corespunzator.
Soferul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 300 de lei si i-a fost retinut permisul pe o perioadă de 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.