Cat a economisit Romania pentru ca Horia Cristian s-a facut medic?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.09.2013 16:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Mare scandal la Colegiul Tehnic de Vest din Timişoara, unde a continuat telenovela cu primarul Nicolae Robu şi profesorii.
Pentru cine nu ştie, că oamenii mai au şi alte treburi decât să  ţină minte tot ce face şi desface primarul prin Timişoara, este vorba de de mutarea Colegiului Tehnic de Vest de lângă Colegiul Bănăţean pe strada Liviu Rebreanu.
Pe strada pe care, în prealabil, nu a dorit să se deplaseze Liceul de Arte din Timişoara, pentru care se plăteşte o chirie de zeci de mii de euro.
Aşa că primarul Nicolae Robu a hotărât că Liceul de Arte se va muta în locul Colegiul Tehnic de Vest, iar Colegiul Tehnic de Vest se va muta pe strada Liviu Rebreanu.
Şi-acum, bineînţeles, nici Colegiul Tehnic de Vest nu vrea să se deplaseze în cealaltă parte, chiar dacă primarul a venit să-i teleporteze cu tot cu camioane.
Sensibilizat şi îngrijorat de situaţia în care a ajuns şeful lui de PNL Timiş, Horia Cristian, pentru cine nu ştie, repet, este deputat PNL Timiş în Colegiul 1 Timişoara, s-a gândit să facă puţină aritmetică electorală.
Aşa că Horia Cristian, cel mai deputat dintre medicii timişoreni şi cel mai medic dintre deputaţi timişoreni, a trasnmis un mesaj, pe facebook, preluat imediat şi de primarul Nicolae Robu:

”Cat costa? Sa pregatesti un medic rezident sa devina medic, in Romania costa, dupa calculele Colegiului Medicilor, 30.000 euro.
Colegiul Tehnic de Vest Timisoara a "produs" in 2013, 10(zece) absolventi de bacalaureat, din care 6 in vara si 4 in toamna.
Colegiul "consuma" anual 2.100.000 ron, pentru activitatea curenta. Adica producerea unui bacalaureat ne costa (pe noi toti) 210.000 ron, adica 47.191 euro.
Hmmmm, ceva nu e in regula...
1 medic specialist = 30.000 euro
1 absolvent bacalaureat = 47.191 euro?”...

E limpede, nu?...

Norocul cetăţeanului este că Horia Cristian s-a făcut medic şi nu a absolvit Colegiul Tehnic de Vest!...

România a economisit astfel  exact 17.191 euro.  Hmmmm, ceva nu e in regula...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.