Cat canabisu-i in floare...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.08.2012 11:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Arad - Peste un kilogram de canabis a fost găsit în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Arad şi procurorii DIICOT, la locuinţa unui 'comerciant' de droguri de risc. Suspectul a fost arestat pentru 29 de zile.


În cursul lunii august a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad din cadrul BCCO Timişoara şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad au efectuat investigaţii privind activitatea infracţională a unui tânăr din Arad, suspectat de trafic de droguri de risc.
Din cercetări a reieşit că, P. Daniel, de 22 ani, deţine şi comercializează canabis mai multor tineri din municipiul Arad.
Oamenii legii au desfăşurat două percheziţii domiciliare, în urma cărora s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a suspectului, depistarea acestuia şi capturarea a 1.350 grame de canabis.
În baza probatoriul administrat în cauză, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea lui P. Daniel pentru 24 de ore. Ulterior, fiind prezentat Tribunalului Arad, suspectul a primit mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, faptă prevăzută şi pedepsită de art.2 al.1 din Legea 143/2000.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.