Cat costa daca injuri stewardesele si pasagerii intr-un avion? Care mai si aterizeaza fortat...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.02.2016 12:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului MARCOPOL EDUARD-LEONARD, sub aspectul savarsirii infractiunii de savarsire de acte de violenta psihica si fizica asupra unor persoane si asupra personalului navigant, aflate la bordul unei aeronave civile in zbor.

In data de 27 august 2015, ora 18:35, inculpatul s-a imbarcat la Bruxelles, intr-o aeronava cu destinatia Otopeni-Bucuresti.
In timpul zborului, cand personalul navigant a servit mancare si bauturi, acesta a devenit recalcitrant si a adresat insotitoarelor de bord si altor pasageri din aeronava insulte si amenintari.
De asemenea, dupa refuzul unei insotitoare de bord de a-l servi cu alcool, inculpatul a devenit agresiv, comitand acte de violenta fizica asupra acesteia.
Comportamentul agresiv si amenintator al inculpatului la bordul aeronavei a fost de natura sa puna in pericol siguranta pasagerilor si a zborului astfel ca, la ora 22:30, comandantul aeronavei a aterizat fortat pe aeroportul Traian Vuia din Timisoara, unde inculpatul a fost debarcat cu ajutorul organelor politiei de frontiera.
Paguba creata companiei aeriene prin aterizarea fortata a aeronavei este in suma de 10.000 euro, suma cu care aceasta s-a constituit parte civila in cauza.
Dosarul a fost inaintat, spre solutionare, Judecatoriei Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.