Cat costa un buletin romanesc fals prost facut?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.01.2012 13:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o femeie din Republica Moldova care a încercat să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate românească falsă.

Aseară, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru a călători în Italia, ca pasageră într-un microbuz, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate românească.
În timpul efectuării formalităţilor de frontieră s-a constatat că documentul prezentat la control nu conţine elementele de siguranţă specifice actelor originale, fiind fals iar femeia este cetăţean al Republicii Moldova.
Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că Viorica H., în vârstă de 34 de ani, a intrat legal în România la începutul lunii ianuarie, în baza documentelor de calatorie, care i-au fost furate ulterior la Iaşi.
Femeia a declarat că a cumpărat cartea de identitate falsă de la o persoană necunoscută din România cu suma de 300 de euro.
Poliţiştii de frontieră au pus capăt voiajului ilegal către Italia şi i-au întocmit femeii dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fals privind identitatea şi uz de fals.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.