Cat de CREDULI pot fi ROMANII?... Cum poti ramane fara 80.000 lei?... Vezi ca se schimba BANII la noapte!?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.01.2018 16:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Doi barbati au fost identificati dupa ce au inşelat un batran cu aproape 80.000 lei.
Un tanar 25 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, iar un alt barbat, de  63 de ani, se sustrage urmaririi penale, fapt pentru care a fost propusa emiterea unui mandat de arestare in lipsa.

Politia staţiunii Baile Herculane a fost sesizata, in data de 25.01.2018, de un batran de 81 de ani din comuna Cornea despre faptul ca o persoana necunoscuta i-a sustras o suma foarte mare de bani.
Din cercetari a rezultat faptul ca in data de 25.01.2018, intre orele 11.00 – 12.00, la domiciliul victimei s-a prezentat un barbat care, prin metoda imprietenirii cu acesta, l-a convins ca in noaptea respectiva se vor schimba banii, dar il poate ajuta, intrucat are relaţii la o banca.
Persoana vatamata l-a invitat in locuinţa şi i-a aratat toţi banii.
Autorul a verificat bancnotele, a pus deoparte cateva dintre ele, care nu ar fi trebuit schimbate, apoi profitand de neatenţia victimei a parasit imobilul cu suma de 77.510 lei, 250 euro şi 100 de dolari.

Urmare a cercetarilor efectuate, in data de 26.01.2018, poliţiştii au pus in executare doua mandate de percheziţie domiciliara in municipiul Hunedoara, unde a fost identificat un tanar de 25 de ani, din localitate, care a fost reţinut pentru 24 de ore fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunii de inşelaciune, fapta prevazuta şi pedepsita de art. 244 alin. 1 si 2 Cod Penal, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caransebes.

Fapta ar fi fost comisa de un barbat, de 63 de ani, cu domiciliul tot in municipiul Hunedoara, care este suspect si intr-un dosar cu acelasi mod de operare din data de 04.01.2018.
Atunci un batran de batran de 79 de ani, din Caransebes, a ramas fara  economiile de-o viata.
Barbatul de 63 de ani, pentru care a fost propusa emiterea mandatului de arestare in lipsa, s-a imprietenit cu batranul din Caransebes, l-a convins ca urmeaza sa se schimbe banii, ca il poate ajuta, intrucat a fost director la o banca si a furat 13.800 lei si 10 galbeni mici.
Barbatul de 63 de ani, din Hunedoara este cautat de politisti, urmand sa fie aplicate toate masurile legale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.