Cat de mult conteaza brandul companiei angajatoare in decizia de a accepta un job?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.05.2014 12:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Employer Branding, una dintre cele mai actuale teme din industria de HR&Management, vizeaza mijloacele prin care o companie atrage, motiveaza si retine angajatii pe termen lung.
Este vorba despre modul in care compania este perceputa atat de clienti, concurenti, cat si de propriii angajati.
O companie care doreste sa aiba personal stabil trebuie sa le raspunda tot timpul angajatilor si candidatilor pentru un post la intrebarea: De ce m-as angaja la aceasta companie si nu la alta?

Acest subiect va fi abordat joi, 29 mai, de catre Corina Neagu (Senior HR Specialist EBS) in cadrul HR Summit Timişoara.
Cu o experienta de 13 ani in domeniul resurselor umane, Corina Neagu ii va invata pe participantii la conferinta despre importanta pe care o are brandul de angajator al celui care vrea sa recruteze personal in decizia candidatului de a accepta sau nu un loc de  munca.

Brandul de angajator trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici: relevanta (trebuie sa atraga); unicitate (altfel nu mai reprezinta un avantaj competitiv); vizibilitate (pentru a ajunge la grupul tinta si nu numai); rezonanta (candidatii si clientii trebuie sa isi aduca aminte de el).
Pentru un brand de angajator puternic este important si ca site-ul companiei sa fie interactiv, pagina de cariere sa fie accesibila si prietenoasa si ca fiecare aplicant sa aiba o experienta placuta atunci cand ajunge la un interviu de angajare.
Despre aceste lucruri şi nu numai, Corina Neagu va discuta in detaliu la HR Summit Timisoara, cea mai mare platforma de intalnire pentru specialistii in resurse umane si management din Romania.

Conferinţa este completata de zona expoziţionala, deschisa publicului larg, unde companiile şi furnizorii de servicii din domeniul HR işi vor expune portofoliile de produse şi oferte, facilitand interacţiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii şi specialiştii din domeniu.
Companii precum Signal Iduna, Romanian Software, UCMS, Max Relax şi Mindit vor prezenta intr-o maniera cat mai creativa cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane.
Mai multe informaţii despre cei 14 speakeri, inscrieri şi despre agenda evenimentului care va avea loc joi, 29 mai, la City Business Center, cu incepere de la ora 9, veţi gasi accesand site-ul evenimentului www.timisoara.hrsummit.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.