Cat de prosti sunt CONSILIERII LOCALI din TIMISOARA? Uite unde se duc banii timisorenilor...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.07.2016 12:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Local al municipiului Timişoara a fost convocat in ŞEDINŢA ORDINARA, in data de 29 iulie 2016, ora 14,00, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timişoara din  B-dul C.D. Loga nr.1.

Consiliul Local Timişoara va vota, printre cele 31 de puncte de pe ordinea de zi, pentru conferirea titlului de cetatean de onoare al municipiului Timisoara lui Aurel Gheorghe Ardeleanu, Decebal Anastasescu, Marcel Nicolae Botscheller şi Viorica Balan.

Cu aceasta ocazie, se va aproba şi participarea consilierilor locali ai municipiului Timişoara la cursuri de pregatire, formare şi perfecţionare profesionala, pe perioada mandatului, pentru care se vor aloca 107.271 lei din bugetul local, proiect iniţiat de 9 consilieri locali.
25.650 lei vor fi pentru contravaloarea cursului pentru cei 27 de consilieri locali(x950 lei), iar 67.500 lei pentru cazare (27x2500 lei).

Restul proiectelor de hotarare, fara cele suplimentare pe care, ca de obicei, le va aduce in ultimul moment, urgente şi nemaipomenit de folositoare pentru oraş, primarul Nicolae Robu, se poate citi mai jos, in galeria foto...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.